Dumpster dive




Don't judge me, I just can't sleep.

Ligger och känner hans nakna hud mot min. Värmen ger mig trygghet och ro, men kan bara inte sova. Kliver upp diskret för att inte störa hans sömn och tänder stearinljusen på soffbordet. Tar på mig en tjocktröja och ställer stolen vid balkongdörren.  Sveper runt den tunna filten runt mina ben och tar upp en cigarett från paketet på fönsterbrädan. Öppnar dörren och kylan strömmar in. Tänder cigaretten och andas ut. Tittar upp mot vattentornet, där det förut sas som liten, att tomten bor.  Efter ett tag bildas en pöl av sperma på stolen. Fimpar ciggen och kliver ner. En form av ett hjärta hade uppstått på sitsen. Vad är meningen med det egentligen?  God Jul.

Dreams about Dimension Thirteen.

Kammade hem ännu en vinnst igår med Benjamin på julklappshoppningen! Han var så fin på framhoppningen och sen på banan var det gasen i botten och jag hann tänka där några gånger: " Om han stannar nu så då dör jag typ". Men som tur var så är han så snäll och inte gjorde det.
Idag ska jag bara ligga i sängen och inte göra ett shit för att fira första dagen på jullovet!

The bringer of light - light of the new order

Bilder från Stockholm resan! Orkar inte skriva kommentar till alla men ni fattar. Jävligt niiiiice, helt galet bra konsert och taggar Metaltown!
 

I can see everything in slowmotion

aaah ligger i sängen nu och älskingen sover så sött!. Aja jag e full och jag ska fan sova  och tagga hotelfrukost!!!!!

This time I'm gonna stand up and shout

 

RSS 2.0