It's pretty crazy when your dreams were so close, you could touch 'em, but now they seem like old ghosts.

Töjjer upp det lite mer 18mm.. På den sista bilden som var för lite över ett år sen hade jag bara 8mm, helt sjukt!
'

To the ends of the earth

 Det är nästan pinsamt att visa upp min gamla bild som jag gjorde i början av 1:an, fyfan hur kunde jag göra något så fult!!! Det värsta är ju nog ändå att jag var ganska nöjd efter jag hade gjort den.... Tur att man blir bättre med åren ändå! 
 

Sometimes things are just coincidences

Köpte en ny jacka föt ett tag sen. Har inte haft tid att lägga upp någon bild på den eller så, men ja här är den. Skit nice! 

May the force be with you

Usch, nu har jag varit sjuk i en hel vecka!!! Först ryggskott (typ), sen går det över till världens förkylning med rethosta och en hemsk snuva. Jag är galet torr runt näsan för jag har snytit mig så mycket och inte nog med det så får man mensvärk på det också.....

Som tur är så har det inte varit så hemskt när jag suttit och snart sett alla Star Wars- filmerna som går nu på 6:an, bara 2st kvar nu!! Dom är ju bara helt awesome, jag fattar inte att jag inte har sett dom tidigate!

I like things that I like, but I love everything

Min nyaste bild jag gjorde idag till porfolion! Jag har fått min student mössa också, så nu fattas bara bal- och studentklänning!!!! 

Get right back up and keep on walking

ÅÅÅÅh känner att jag aldrig kommer att komma igång med mina skolarbeten som måste vara klara innan lovets slut... sen kan jag inte ens beställa hem min jävla portfolio till projektarbetet för den kostade tydligen typ 50 kr mer än vad jag har fått av skolan, så nu vet jag inte hur jag ska kunna beställa den!!

Do or die

Var igår och käkade på Lottas med Jocke! Sen idag var vi på hockeymatch, Löven - Tingsryd så jävla bra det var!

RSS 2.0