God is in the rain

Asså egentligen så hade jag inte tänkt att lägga in så här många av mina verk, men nu vart det så och det är inte i ordning asså med datum eller sånt shit.
Ja för dom som ser så e detta Kurt och det större porträttet gjorde jag på 30min så klaga int! Då jävlar...
När ritpappret tar slut..... använder man kvitton!
 

Pan my fucking Apple

Har nyss kommit hem från hopplektionen. Jäklar vad denna plutt kan hoppa! Vi hoppade en liten bana på 90 och det kändes lite halv knöligt, men mor och far sa att det såg bra ut så jaaa. Kommer bli sjukt spännande och se hur det går på tävlingen taggar satan!!!

The ostrich and a broken heart

Mitt nyaste akvarellverk.

All secrets known

Bra start på dagen med Monster och macka från Nattöppet!
Fick btw VG på mordenismen bildprovet!! Gjorde min dag verkligen.

It's in my blood



Look what you've done to the world we created

Mitt vackra blåslagna knä.... kan iaf gå igen tjohoo!

Set me straight


Coming back down


Piss all over your hopes and dreams

Ligger hemma i sängen och spelar lite. Sen blire å träna kanske jobba också. 

Har också åkt skateboard för ngn dag sen, men jag föll (konstigt nog så brukar jag inte det men men..) med knäet rakt ner i backen så det är svullet och jag kan inte gå i trappor typ och jag vill ju åka mera!!!
Funderar sen på en longboard men jag har inte bestämt mig än..

Girls just want to have fun

åååh jag måååår sååååå jäääävla braaa!!!! traaaa lalaaaala laaaaaah... å hare braa du med!

You are so fuckin' boooring!


Eating you alive

Gick och la mig 05.30 imorse... toppen! Usch nej jag mår inte bra asså över huvudtaget... Är satans piss less.
Tumblr_m423jeo4nl1qmowaco1_500_large

Big Cheese

Fick äntligen mitt Alice Madness Returns igår. Har suttit å spelat lite nu med broder och jag kan då säga att jag ångrar absolut inte att jag köpte det haha.

White lace and strange

jag orkar inte längre, FUCK OFF!

Slide it in


Hesher

Tumblr_m1h0icqdhz1qkddvfo1_500_large

Isolation rock show

Kom nyss hem från att ha öningskört lite. Gick åt helvette på slutet för att jag var tvungen att backa och grejja, vilket jag suger på. 
Red Symfoni idag också. Gick superbra, men red utan stigbyglar så jag har ganska ont i benen och rumpan nu. 

Ja och gårdagen vart inte så lyckad. Bara kaos, vart så less på slutet att jag bara for hem och låg i sängen typ hela kvällen. Men men, får hoppas på en mer lyckad kväll ikväll.

Man in the box

Yeeey kan inte sooovaaa! Ska upp om ca. tja.... 50min eller så. Awesome!!
Och det är en mystiskt dimma ute... känns nästan som om jag är med i en skräck film eller nått. Mums.

I'm the highway

Sitter med en skål kantarellsoppa+mackor och plinkar lite på gitarren. Spelade ju upp i caffan idag och det gick ju bra med tanke på att vi inte hunnit spela alla låtar med alla vi ska spela med. Jag tycker det är bara skönt att fått det gjort iaf så nu har jag mest bara chill resten av tiden i skolan typ haha känns så grymt skönt!

Måste ut och försöka övningsköra i helgen också. Mor påminner mig hela tiden om att vi ska ut och köra då, men jag bah "aa vi tare senare idag..." men så blir det ändå inte av. Det är ju kul som fan, men man har ju en massa annat man ska hinna med också. Det sug.

Black Lips


Playboy

Mina nya 10or, äntligen asså!

Here I go again

Ligger just nu i soffan och dödar tid. Lyckades missa 3 bussar imorse. Så jag känner mig inte taggad på ett 4e försök att ta mig till skolan. Jag kände också redan på mig igår att jag skulle bli kvar hemma, så jag har ingen panik över att jag missar en massa iaf.

Sen imorn så är det spelning i caffan. Kommer gå åt helvette... Jag ska spela trummor på låten I'm still here och jag säger bara det att jag suuuuger. Har inte hunnit tränat någonting och igår så skulle vi samla ihop min spelgrupp och spela lite inför imorn då, men jag vart ju så jävla pisst såklart så jag drog ju hem efter lunch. 
De andra låtarna kommer jag och grejja, men inte trummorna asså fyfan. Varför ska man va snäll hela tiden för?

Milk it bitch.

Ja och sen nu har jag börjat med Ricinolja och ska se om det funkar lika bra på mig som alla andra förhoppningsvis. Ricinoljan är egentligen ett sklags laxeringsmedel, så det är inte så jätte mysigt att applicera det i håret och så för det luktar också konstigt, typ oljigt-knäckebröd. Finns på apoteket bakom disken och kostade kring 60kr.

Men iaf så är det något i oljan som ska göra så att håret växer typ 4cm i månaden ist för typ 1cm och man kan använda det på ögonfransar och ögonbryn ev. skägg(?) också om man vill.
Ska göra fransar och bryn varje kväll och håret typ 2-3 ggr i veckan eller nått. Jag har bara använt det en gång hittills och jag känner att håret känns mycket tjockare och så.

Mitt hår brukar bli ganska fett fort så jag trodde att det skulle bli det nu på en gång av oljan, men icket! 
Jag var dock väldigt nogrann när jag sköljde ur oljan. Tog shampoo på en gång i håret ist för att blöta upp det innan och lät det sitta i en stund. Sen sköljade jag ur och tog shampoo en gång till, klart! Om jag hade använt balsam så tror jag däremot att det skulle uppstå en reaktion, eftersom jag inte kan använda balsam i vanliga fall heller. Mitt hår blir otroligt fett av det och det spelar ingen roll om det är svindyrt frisör balsam eller om det är coop konsums egna. Då använder jag saltvatten som jag sprayar på när det har torkat ist.

Men men jag får hoppas på det bästa haha.

If you had and even if you need

Godmorgon till detta underbara väder. Fy fan vad det är fint ute! Funderar på att ta en liten springtur senare idag eller nått. Känner att jag har egentligen massa annat jag borde/vill göra. Listan är lång om man säger så.

Men igår fick jag iaf en punkt bort från listan, städa ur garderoben. Fan va skönt det är att slänga sina gammla kläder! Då får man ju som en anledning till att köpa en massa nya. Lovley.


RSS 2.0