Gently take my skull for a ride

 

You know that the fog is here omnipresent

Usch har inte skrivit nått på as länge! Jag lämnade precis in alla uppgifter i skolan, så nu behöver jag inte göra ett skit tills vi går ut. Så jävla skönt det känns!
Ååh jag kommer sakna min dator så mycket.. Jag kommer fan inte ha någon dator på hela sommaren...Fan va det suger! Jag måste ju spara ihop pengar till Metaltown, men det kommer äga så jävla hårt så det gör nog inget att jag är utan dator i två månader. Då kanske jag kan börja leva normalt och inte vara den zombie som jag är nu och sitter inne hela dagarna i mörkret och inte gör ett skit framför datorn förutom att kolla på söta katter....
 
Var och betade Quake lite gran igår. Helvete vilken tjockis han är! Haha han frossar i sig gräs så han knappt hinn tugg å svälj. Men jag ska hoppa honom imorn så vi får se hur det går. Förra veckan så ville han bara körna ner huvet mot backen så jag trodde nästan han skulle göra en kullerbytta!
Han har blivit mycket starkare i sina bakben och stretchingen har gjort honom mycket mer flexibel i sidorna, så det går frammåt iallafall vilket är awesome!! 
 

.

....................................

Smokin shoes

Årets första grillning med älsklingen!

Through these eyes we shook the world

Nu har vi fått hem lilla Quake! Han är så lugn och fin så det här ska nog bli skitbra. Känns helt overkligt hahah!

Is that your heart I hear

Ska på frisörvisning nu snart med mamma! Hästen har vi köpt förresten, Quassimodo heter han och det är bara besiktningen vi väntar på. Ska gå en till termin i hoppgruppen så jag hinner tävla lite på större tävlingar och lära mig bra hoppövningar. Kommer bli riktigt awesome!! Längtar tills första ridturen iiiiih!

It's not cold enough, please put this side up

Var och prov red en annan häst i vännäs idag! Lite läskgit för jag hade inga ridbyxor utan vanlia glasiga springbyxor och jag har ett sår på insidan av ringfingret från tävlingen i söndags. Så jag rev ju upp det såklart så jag hann inte rida så länge, men han var jättefin! 

RSS 2.0