Dig up her bones

Hade på mig mina nya skor jag ska köpa av Angelica idag. Så underbart sköna, har inte ett dugg ont i fötterna! Sen är det kung att de har vintersula också, så jag kommer då stå stadigt nu i vinter hehe.
Ja idag blire å käka middag ensam och en sån här kreativ måltid vart det idag......
 
Sen måste jag bara skriva en liten påminnelse till mig själv.. Jag + Jäger + Dark Dog = en dejt med toan resten av kvällen...
Japp det var min lördag kväll nu i helgen. Har skallat toasitsen så många ggr under den kvällen att det känns t.o.m idag. Har verkligen inte varit så full på 2år typ, jag märkte fan inte ens när Angelica och Adam åkte hem hahah! 


Taste of Eucalyptus dances and shakes

ÅÅÅH Jocke hade köp dessa i Stockholm, så jävla snygga! <3


 
 

I love what you've got



Almost every day I see the same face on broken picture tube

Var ju förresten och såg på Lesra och Hellbound i fredags men Jocke och Tony. Riktigt grymt faktiskt, de var mycket bättre än vad jag hade förväntat mig! Jag och Jocke köpte också två T-shirts, en svart och en röd som jag har på mig nu faktiskt hehe. Sen det grymaste var nog när Lesra spelade min favoritlåt med Pantera - Fukin' hostile, shit vad jag dog då asså!
Lesra

Hands armed with broken bottles

Har nyss kommit hem från stallet nu. Har varit och tävlat dressyr på Symphony och känner mig riktigt nöjd med en 3:e plats. 
 
Nu har älsklingen också åkt ner till Stockholm och ska se på fotboll och hockey med några kompisar. Jag kan då säga att det var riktigt hemskt i natt att sova själv första gången på snart 2 månader (sadface). Hade tänkt å följa med, men jag hade ju tävling iodag som sagt, men men som tur är så kommer han hem på måndag kväll, längtar som satan! 
 Näe nu ska jag sätta mig ute i solen och avnjuta en välförtjänt cigarett. Hare fucktards!
 

Beat it

Var och körde på bilskolan idag för första gången! Fan vilken hemsk bil asså... den var för bra för mig typ haha. Men det gick ändå bra tycker jag så jag taggar nästa torsdag nu som faaan!!

Always the hard way

Jag är så jävla dålig på att uppdatera nu förtiden asså.. men man har ju sina blogg-perioder you know.
men iaf... kuuuung låt, kan sitta och lyssna på den om och om igen!!
 

RSS 2.0