I'm gonna ink this into my naked skin

Sitter på draggen nu igen, kände inte alls för att dra till skolan idag. Så jag sitter här nu utan något som hellst å göra, hoppas på att träffa ngn rolig typ ahhah.
ÅÅ ja denna vackra dam skall bli tatuerad på min underarm någon gång i mitt liv taggart!

LoL. I look like a donkey

 

Ssssssnakesssssss

Sitter på biblan inne i stan nu och väntar på att något skall ske... hungrig som fan också, snart kommer nog en biblotikarie och säger åt mig och min högljudda mage att hålla käft, haha. Still waitin'...
Hittade också några snygga inspirationsbilder som jag tänkt göra något av senare, sjukt taggad!!
2895706534_857f383462_z_large
Tumblr_lgheg0rmyv1qa9v37o1_500_large
Tumblr_luyxm2tczk1qbbcqbo1_500_large

You little prick

Jag vet inte hur jag kan lyckas... 
 
Först tappar jag bort ena kulan till indusrtialen, sen kulan till navelpiercingen och dum som jag är så lät jag den sitta lös. Vilket såklart ledde till att jag tappar hela navelsmycket. Sen märker jag att min ögonbrynspiercing <mn (som jag haft som örhänge) hade också trillat bort och kvar var en av kulorna låg i sängen. När jag sen rivit upp sängen och letat där i en timme så hittar inte kulan till navelpiercingen, industrialen eller resten av ögonbrynspiercingen! Jag var verkligen säker på att den skulle ligga där. För jag vet inte hur många gånger jag har tappat kulor mm. i sängen och jag har alltid hittat igen det sen, men icket denna gång.
 
Aja, men iaf samma dag så höl jag på att tappa bort staven till labretten men lycligtvis hittade jag den tillslut. Och nu idag på bussen så märker jag ju att hela jävla industrilen var borta... och hur den trillade ut de vette jag då faan asså. Den måste ju bara ligga i min jävla säng för annars så vet jag inte vad!!
 
Jag börjar nästan misstänka att det är en liten tomte som kommer till mig på natten och skruvar upp alla piercingarna typ... och sen så är inte han som säljer piercingar på stan där längre så jag vet ej hur jag ska klara detta i typ 3 månader!!? Kommer va piercing lös tillslut ju....
 
P.S om du inte förstår ett skit av detta så kan jag bara säga att jag förstår dig. Är kass på att förklara saker...

Are your kids turning punk?

Ligger här i sängen nu efter en helvetes lång dag med stessad lunch, dryga lärare, isbitar till händer, träningsvärk i benen och en kaffebränd tunga. Och imorn är de öppethus så då slutar jag 9, taggart... slutar vid 12 och sen ska vi samlas kl 5 igen, va fan ska jag göra under de där 5 timmarna?! Typ käka middag, men sen då? Får typ gå omkring i stan med ännu värre träningsvärk... aja är trots allt ledig på fredag så det kanske inte gör så mycket.

I'm so tired I can't sleep


Winter Wonderland


Cry baby cry and still nobody wouldn't notice it


We don't need no thought control


Chillin' with Mr.S

Älskar att min kisse e typ skelögd på översta.

What the fuck is happening!?

Okej jag sitter här helt paff... jag tog ju ut piercingen i tosdags och sen "läkte" hålet igen trodde jag då. Och nu idag så såg jag på insidan av läppen att det var som en liten bubbla, så jag tog en nål och spräckte den som och sen gjorde jag också ett litet hål på utsidan med för det var massa blod där inne och så.
Sen så kände jag bara att när jag tryckte med nålen från utsidan så fanns det som inget stopp... så hålet har som läkt  utan piercing där i, så nu har jag ju satt in den men det gör inte ont eller har inte svullnat eller nått!! Fattar inte vad som händer, snacka om störd läkningsprocess.

I ate his liver with some fava beans and a nice chianti


I really miss you, hope you understand now.

Tog ut den i nu i torsdags... han inte ens bli en vecka gammal, sadface...

D-7

Det mest värda köp jag någonsin gjort på länge: fodrad skinjacka!!  Riktigt varm och mysig, köpte på Nicole och jag snacka om att man hade tur som uttäckte den.

Cigarettes, sex and alcohol

Dessa två pojkar har nog de underbaraste rösterna jag hört, jag dör!

Wicked garden

Vaknar upp och kan inte slita mig från sängen. Gör mig klar för skolan och börjar gå mot bussen och upptäcker att jag glömt att skotta innan jag gick och la mig.
Plumsar över gården och hoppar på bussen, somnar, vaknar upp i stan och ser att bussen är försenad 15min.
Hoppar av på vasaplan och i sin tur hoppar på Ersmark bussen. Blir bombad av små pappers-slembollar från de små hor-ungarna med sugrör under hela färden. Hoppar av kastar en argsint blick och blir bemött med hånfulla leenden. Börjar gå mot skolan och slänger upp en cigg fort som fan och låter ilskan och hatet bara rinna av...
Känner att det här är inte kommer bli en lyckad dag.

Running like a ninjah

Fotade lite idag på skolan sjukt kul!  Här är iaf en av bilderna men uppgiften var egentligen att vi skulle ta potrrättbilder. Sen hade vi jävla bildanalys-prov skit tråkigt och jag känner att jag kommer inte faila lite på det heller!!
Sen jobbade jag klart min serie och min mini staty av mig fast den vart inte lik mig själv men ja vart ganska nöjd ändå. Det värsta var ju att när jag var klar med allt exra arbete så var ju klockan halv 6, hatar att jag kan bli så himnla fokuserad när jag jobbar med något som jag tycker är roligt haha.
Nej nu äre dags att hoppa in i duschen och sen så ska jag lägga mig och förhoppningsvis vakna i tid till skolan.

Moving my fucking ass to other destinations


RSS 2.0