If I had a bullet for every six minutes, I know just where to put it

Suttit och sett Prey for rock n' roll, riktigt nice film! Lite väl mycket drama dock, men DAMN vad man blir sugen på att spela gura!!!
Men.... eftersom jag suger på det så hade jag tänkt att försöka lära mig bas ist... Man vet ju aldrig det kanske man är lite bättre på!? Skadar ju inte att försöka haha!
 

This is how we do it

Lite midsommarbilder har inte orkat fixa dom ngt. Men iaf så hade jag en jätte trevlig kväll!

Dax för maat!




Could you take me higher?

Några fler verk... i oordning då.
 
Ej klar...

Just make it up again

Men va duktig man är då... gick och la mig kl 3 igår och börjar jobba kl 8, men nä man vaknar ju då ist två timmar innan man slutar haha toppen! Nu ska jag käka och sen dra och rida för sista gången denna termin...sadface.

Some belonged to strangers, some to folks you know

Grymt härlig cykeltur hem!
Ibland så kan jag inte undvika att älska den här jävla hålan jag bor i.
OBS mobilkamerabilder igen...

R.I.P

Upp och jobba om någon timme nu eller så... känns taggat.. Därför delar jag med mig av en uppiggande låt från min barndom! 

Take my hand

Lite bilder från skolavslutningen! Kvallan blir inte den bästa ibland med min mobilkamera...men ni får nöja er med detta så är det bara!
Drog och käkade på Starz, sjukt god mat!

Perhaps there is no solution at all, but I hope it's there somewhere.


Angel's Share

Funderar på att göra en typ "tatueringsportfolio" som PA100. Inkuderat de tatueringar jag ska ha på min kropp.
Har redan börjat skissa på tre rosor som ska va med (eller nått ni fattar) i min sleeve på vänsterarmen då. Får lägga upp det sen när jag är klar och sen att jag gör några lite större motiv också som typ är ja A3 kanske.. 
Jaja nog om detta har iaf köp en sk. hästsko till labreten nu, vart fan nice ändå! Bye Bitches..


So common and so cheap

Yay vart en 4:e plats var av 13 deltagare på 90-klassen, feels great!
Sen kan allt dra åt fan.

Twilight zone

Haft hoppträning idag och det gick faktiskt riktigt bra! Fick också se på sartlistan idag och jag ju då såklart först ut i min klass. Så ja det var ju inte så bra + att typ hela JHG är med i samma klass och det tyck jag är lite fuuusssk, men men... Man vill ju som ändå kunna få prisplacering någon gång här i livet, men icket! Här ska man nu först ut och sätta ribban för att sedan bara stå där och hoppas på att alla andra failar. Underbart!

Har varit och kört en massa bil idag med och jag börjar fan fatta nu hur det går till. Är fortfarande lite för mycket i min egen värld, så jag kör ju som lite vingligt och för fort ibland men det blir bättre!
Tänker bara på Angelica som har uppkörningen nu i veckan tror jag eller ja ngt sånt var det, så jag önskar henne all lycka!

Fast as a shark

Många ölburkar och ljuvliga skratt senare är man påväg hem på en punkterad och rostig liten cykel. Tårögd skrattandes över hur värdelös man är på att göra fyllemat, mikrovärmda quornkorvar och fyra hårdbröd-mackor som man senare deckar med i sängen. Vaknar upp av en gäll signal från mobilen och stickande små smulor som bombat hela sängen. Men i slutändan är alltid punk sanningen eller hur?

That awkward moment when you meet the person you were going to beat the shit out of for a few days ago..

Snart så kommer Felice hit och fiskar med mig och Rickard.Yay! Tur att vädret är med oss idag.

Keep a hand on the wheel and a foot on the gas

Mina nya älskade puuumps! När jag köpte dom var jag tvungen att testa gå lite i dom på stan... bad idea..
Eftersom de är som uppåt böjda där framme så blir de lite konstiga att gå i och jag fick typ ta myrsteg för att förflytta mig från A till B.
Har jag gått lite här hemma och nu kan jag gå i dom som helt vanligt och fan va lång man blir! Haha och de var inte så värst dyra heller, 350:- på DinSko. Finns också på 59an men där kostade dom 400:-. Dessutom är de ändå jävligt sköna att gå i när man har lärt sig tekniken så helt klart ett värt köp!!

RSS 2.0