Good love in on the way


Tumblr_m3untyjyov1qhdndmo1_500_large

Coke


Caught in the sun

Vart sugen på att töjja upp öronen mer... Hittade lite fräna töjningar som hade varit sjukt nice å ha. Jag menar vem vill inte tex ha en klocka i örat?! Det är ju bara så sjukt niiiice!!!!

Twisted Transistor


Lights out


Tic toc


Here we are now, entertain us

Cigaretter, öl, HB, Nirvana och nära å kära. Lovely.

Princess of the night

Jag spårar o herregud...

Sleep tight


I don't do drugs, I am drugs

Inspiration till vårat modernism-uppgift i skolan. Vart otroligt inspirerad av surrealismen och tänkte göra som ett slags självporträtt eller nått. Får se vad det blir.

And I dream about you all the time


Lovehunter

Sen nu när jag sitter och väntar på att nerladdningen skall bli klar så sitt jag och spelar lite gura. Försöker lära mig denna låt men hittar inga bra tabs till den, smått sadface blir man ju.

Do you want some tea my dear?

Håller på att dra ner Alice: Madness Returns. Det har gått typ 1 ½ timme och jag är bara på 50%. Snacka om dryg och en annan torrenten jag drog ner på funkade ju inte ens. Så jag har letat en jävla massa fram och tillbaka efter något som funkar!! Jag ska ha detta spel asså, det ser så sjukt häftigt ut. Helt fucking awesome!

Highway

Har varit så dålig på att lägga in bilder på mina små verk. Dock har jag de absolut nyaste hos Daniel så får försöka komma ihåg att fota dom med.

You son of a bitch

Har legat hemma nu sen i måndags varit sjuk som fan och kollat på underbara Supernatural!!!!! Det här var vetkligen det jag behövde, nu känns allt mycket bättre och positivare!
Ja, jag sitter uppe nu här kl. 03.59. Ingen aning varför men det bara vart så typ. Ska dra ut på en kvälls rök nu sen ska jag börja fixa mig till skolan... lär ju typ sova på alla lektionerna eller så lär jag antagligen dra hem, haha aja inte mitt fel att jag inte kunde somna...
Och japp äntligen köpte jag den. Den efterlängtade Iron Maiden tshirten! Jag var bara tvungen att köpa den, kosta vad det kostar vill, jag skulle bara ha den. Hahah. Men jag e ju som jag e....

Hand of blood

Tumblr_lkb8fntqdt1qb68p2o1_500_large

RSS 2.0