Two heads are better than one

 

Create your own future

Lite kläder som jag vill beställa!
http://www.blackcraftcult.com/
http://www.killstar.com/
 

Babylon rose

Hoppträningen från förra veckan. I början av filmen efter jag river så hoppade vi 105/110!! Jävligt kul!
Taggar tävling på söndag nästa vecka!!!

Voice of shadows

Har nyss kommit hem från sen hoppträning med Quake. Gick jävligt bra, speciellt på slutet. Det vart lite missförstånd i mitten av passet och jag föll av två gånger, men det gick bara bra. Kommer nog ha en riktigr blå överarm imorn eftersom jag landade ganska hårt på den i ett av fallen. I alla fall så vart jag lite osäker på avståndet fram till hindret och jag hamnade i obalans. Qake är ju så lyhörd så han ger ju en ett tydligt resultat på vad man undermedvetet bett honom att göra pga ens ibland hjälper. Så ja jag förtjänade ju att hamna på backen haha. Lägger upp film sen.

Föll ju av när jag och mamma skulle ut i skogen med honom i onsdags. Då hade han gått lugnt två dar innan, så ingen bra kombo. Då bara från ingenstans låg jag bara på backen och han stod ju bara där sen. Oftast när dom blir lite lyckliga av att komma ut så kan de ju springa iväg och va tokiga. Men icket.
I alla fall så hoppade jag upp igen utan att ha skadat mig. Då senare kom vi ut på en öppen åker och från ingenstans igen galopperade han iväg som ett skott. Jag försökte verkligen sitta kvar..men icket. Slog som en volt och landade med svanskotan på den ispackade grässtigen längs åkern. Gjode ju ont som faaaaaan! Kunde ju inte jobba sen för jag hade sträckt "höftsenan" eller nått. Men nu är allt bra igen!

RSS 2.0