Warrior, save me

Ja detta är typ min nuvarande hårfärg, längtar tills sommaren då det blir lite mer orange/röd. Nu äre typ vinrött å sen har jag några få blonda, stora slingor.

Thirsty and miserable

Tumblr_m11ij8nntf1r9eb0ho1_500_largeTumblr_m18mua9uxt1qh5qejo1_500_large

Devil on my shoulder

Usch jag vill verkligen inte till skolan. Fattar inte vad det är med mig. Måste skärpa mig nu för i helvette.
Tumblr_m0skxomhlj1r5jfh3o1_500_large

If today was your last day


Rainbow in the dark

Får rysningar. Galet.

Start of something good

Ja vad säg man. Tja, intet mycket iaf. Lovet är snart slut och jag orkar inte skolan igen. Har sjukt många uppgifter jag ska ha gjort klart nu, men nej nej inte har jag haft tid med det. Fast under lov så man i helvette heller plugga, fy fan. Vill inte att det ska ta slut ååååh. Jag mår så jävla bra just nu så det är sinnes.
 

Verse Chorus Verse

Uh vart fett sugen på att göra sidecut... men frågan e ju äre värt det?
Tumblr_lvqjgrpubo1r26dq8o1_500_large

Being single doesn't mean you're weak; it means that you're strong enough to wait for what you really deserve

Ja vad kan man säga... mycket kan förändras på bara en månad haha.

We're all mad here.

Jag gillar att pilla bort sårskorpor. Jag gillar det rasslande ljudet när man suger upp krossat glas med dammsugaren. Jag gillar när saker och ting ligger i en harmonisk ordning till varandra. Jag gillar naturen. Jag gillar musik som jag kan relatera till mina egna känslor. Jag gillar unika och konsitga människor. Jag gillar att gå över gränsen och att strunta i vad som är rätt och fel. Jag gillar mitt ruffsiga hår och slitna kläder. Jag gillar att filosofera. Jag gillar att vara spontan och andra människor som är spontana. Jag gillar att vara glad och göra andra glad. Jag gillar när det är stökigt. Jag gillar att se saker från en annan synvinkel. Jag gillar sex. Jag gillar tatueringar och piercingar. Jag gillar alkohol och cigaretter. Jag gillar djur. Jag gillar vegetariskmat. Jag gillar att läsa böcker på engelska, vilket får mig att känna mig något smartare än vad jag egentligen är. Jag gillar att sitta flera timmar i stäck med att teckna eller spela gitarr. Jag gillar att arbeta hårt och använda min egen kroppstyrka till max. Jag gillar att bara va och inte göra någonting. Jag gillar att hjälpa andra med deras problem i livet. Jag gillar personena i min omgivning, som får mig att känna mig älskad. Jag gillar att säga vad jag tycker och tänker. Jag gillar just dig som tog dig tiden att läsa allt detta, tack.

RSS 2.0